maanantai, marraskuu 19, 2018
Etusivu > Artikkelit > Leader-rahaa Kimolaan
ArtikkelitUutiset

Leader-rahaa Kimolaan

Kimolan Seurapirtin esteettömyyttä on parannettu, lisäksi asennettiin ilmalämpöpumput Kimolan Seurapirttiin ja Riistamiesten majaan. Uutta pienten investointien teemahanketta valmistellaan parhaillaan Pohjois-Kymen Kasvussa.

Pohjois-Kymen Kasvu ry:n hallinnoimassa Leader-rahoitteisessa Kasvun pienet investoinnit -teemahankkeessa rahoitettiin yhteensä 24 alahanketta Kouvolan ja Iitin maaseutualueille. Hankkeet edustavat Leader-toimintaa parhaimmillaan: pienellä panostuksella saadaan suuria vaikutuksia, kun asukkaat ja yhdistykset pääsevät toteuttamaan omia ideoitaan koko yhteisön hyödyksi.
Yhdistävä tekijä kaikille rahoitetuille alahankkeille on se, että investointi mahdollistaa kaikille avoimen yhteisen tekemisen ja toiminnan kehittämisen.

Pohjois-Kymen Kasvu ry on Kouvolan ja Iitin alueella toimiva Leader-ryhmä eli kehittämisyhdistys, joka rahoittaa maaseutualueen yleishyödyllisiä hankkeita ja mikroyrityksiä Leader-rahoituksella. Rahoitus koostuu EU:n, valtion, kuntien ja yksityisestä rahoituksesta.

Kuva: Kimolan Seurapirttikin on saanut osansa Pohjois-Kymen Kasvun rahoituksesta, samoin vieressä sijaitseva Kimolan Riistamiesten maja. Viime kesänä otetussa kuvassa Nassikka-festareiden puuhanainen Katri Niskanen Seurapirtin edessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *