tiistai, heinäkuu 23, 2019
Etusivu > Artikkelit > Kimolan sikajuhlille tuli loppu
Artikkelit

Kimolan sikajuhlille tuli loppu

Kimolan sikajuhlat ovat tulleet tiensä päähän. Kyläyhdistys on päättänyt, ettei sikajuhlia järjestetä. Näin 30 vuoden perinteelle tuli loppu.

- Päätöstä on hauduteltu jokunen vuosi, kun väkimäärä on koko ajan vähentynyt. Kaljanjuontijuhlalle ei enää näytä olevan niin suurta tarvetta, kyläyhdistyksen puheenjohtaja Antti Mesiäinen toteaa.

Nassikka Festarit tilalle

Kimolan kesä on saamassa uuden tapahtuman. Paukut pistetään uuteen, koko perheelle suunnattuun Nassikkafestariin, joka järjestetään sunnuntaina 8. heinäkuuta Seurapirtillä. Ensimmäinen suunnittelupalaveri on jo pidetty.

- Nassikka Festariin panostetaan koko kylän voimat isosti. JEV-säätiön ja Jaalan kotiseutusäätiön tuen ansiosta meidän ei tarvitse ottaa isoa riskiä. MLL:n lastenkestit viime kesänä Liikasenmäellä osoittivat, että tällaiselle tapahtumalle on tilausta, Antti Mesiäinen arvioi.

Nassikafestareille on tulossa tunnettuja esiintyjiä kuten Pellekaija Pum Duo sekä Kengurumeininki. Kahvio palvelee vieraita. Perhelipun hinta on 15 euroa (2 aikuista ja 2 lasta), yksittäiset liput 5 euroa.

Tässäkin on mainospaikka - Käytössä on juttukohtaisesti tämä tekstirivi + kuva, jossa linkki

One thought on “Kimolan sikajuhlille tuli loppu

  1. Eero Niskala

    Hieno juttu! Aktiiviselle Kimolan kyläyhdistykselle isot kiitokset rohkeudesta tehdä muutoksia ja näin vastata yleisön odotuksiin. Toivotan onnea ja menestystä uudelle koko perheen tapahtumalle.
    Kesää odotellessa Eero

Comments are closed.

Huipputarjous NYT 25.7.2019 mennessä tehdyt tilaukset: paperilehden ja näköislehden tilaajille verkkolehti -75% kuponkikoodilla "tilaaja2507" ja muille 1 kk 2 eurolla kuponkikoodilla "tutustun". TOIMI HETI! Piilota tämä ilmoitus