keskiviikko, huhtikuu 24, 2019
Etusivu > Artikkelit > Jaala viides jääkiekon kyläsarjassa
Artikkelit

Jaala viides jääkiekon kyläsarjassa

Innokkaat jaalalaiset jääkiekkomiehet ovat kolmatta vuotta mukana jääkiekon kyläsarjassa. Ihan häntäpäähän ei ole jääty: ensimmäisellä kaudella toinen ja kaksi kertaa viides sija. Joukkueita oli tällä kertaa mukana kahdeksan.

Kyläsarja on vanhan Valkealan kunnan alueella pelattava ulkojääsarja johon Jaala otettiin mukaan vuonna 2016. Otteluita pelataan kylien omilla ulkojäillä, joissa jokaisella kaukalolla on omanlaisensa puitteet pelien järjestämiseksi ja otteluiden pelaamiseksi. Valkealassa kyläsarjaa on pelattu vuodesta 1981 lähtien.

Jään laatu ja kaukaloiden koot antavat yksilötaidoltaan huonommillekin pelaajille mahdollisuuden taistella perempiaan vastaan suhteellisen tasaväkisesti pelistä toiseen. Tämä luo oman mausteensa sarjaan.

Laajempi juttu on luettavissa painetusta lehdestä helmikuun numerosta, joka ilmestyy 14.2.2018.

Kuva: Jaalan joukkue puolivälierässä, jossa tappio tuli Lautaron joukkueelle lukemin 2-3 eikä loppupeleihin ollut enää asiaa. Peli pelattiin Tuohikotissa. Runkosarjassa Jaalan sijoitus oli 4. Pelaajat vas. Jani Loponen, Petri Anttila, Erno Hakkarainen, Juha Lahti, Jarkko Honkanen, Janne Anttonen, Taneli Montonen ja edessä Jaakko Arvila.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *