tiistai, heinäkuu 23, 2019
Etusivu > Artikkelit > Hartolan PVY:n talolla talkoillaan remontit ja näytelmät
Artikkelit

Hartolan PVY:n talolla talkoillaan remontit ja näytelmät

Juha Hersta (vas.), Arja Taavila ja Kauko Arvila uuden astiakaapiston laatikoita rakentamassa.

Jaalan Hartolan Pienviljelijäyhdistyksen talolla on taas remontti käynnissä. Nyt kunnostetaan ruokailutila keittiön kupeeseen ja keväämmällä nousee tanssilavan päätyyn varasto.

Talon yläkerta rappusineen saatiin viime vuonna kuntoon ja kutomo siirtyi ylös syksyllä. Ruokailutilan täyttäneet kangaspuut ovat nyt poissa tieltä ja ruokailu/tarjoilutilan remontti on täydessä vauhdissa.

Tanssilavan ikkuna-aukot ovat saaneet lasituksen pari vuotta sitten ja nyt on vuorossa lavan sisäänkäyntien lasitus.

Remontit tähtäävät talon ja lavan käyttömahdollisuuksien parantamiseen.

Nyt remontoitavassa tilassa voidaan pitää pieniä kokouksia, tarjoilla kahvia ja ruokaa ja jopa pienet juhlahetket onnistuvat siinä jos isoa salia ei tarvita.

 

Tuomo Taavila hiomassa ruokailutilan lattiaa.

Lattia hiotaan ja lakataan, seiniä maalataan ja astioille tulee uudet kaapit, jotka tehdään itse.

- Yhdistyksen aktiivinen joukko on käsistään näppärää ja moni haluaisi tulla vielä näppärämmäksi, niin päätettiin tehdä kaapisto itse, PVY:n puheenjohtaja Tuomo Taavila toteaa.

Keväämmällä järjestetään tukkitalkoot lavan päätyyn rakennettavan varaston rakennusmateriaalia varten. Viime syyskesällä alkanut tanssilavan piharemontti viimeistellään myös kuntoon ennen kesää.

LUE LAAJEMPI JUTTU MAALISKUUN PAINETUSTA LEHDESTÄ.

Huipputarjous NYT 25.7.2019 mennessä tehdyt tilaukset: paperilehden ja näköislehden tilaajille verkkolehti -75% kuponkikoodilla "tilaaja2507" ja muille 1 kk 2 eurolla kuponkikoodilla "tutustun". TOIMI HETI! Piilota tämä ilmoitus