perjantai, toukokuu 24, 2019
Etusivu > Artikkelit > Vapaa-ajan asukkaat huomioitava Jaalan terveyspalveluissa
Artikkelit

Vapaa-ajan asukkaat huomioitava Jaalan terveyspalveluissa

Kouvolan terveysjohtaja Kari Kristeri ei osaa vielä sanoa, mitä palveluita Jaalan terveysasemalta tulevaisuudessa saa. Hän ei kuitenkaan usko, että terveysasema suljettaisiin kokonaan.

– Jaalassa on vielä se erityispiirre, että väkimäärä lisääntyy paljon kesäaikana. Tätäkään asiaa ei voi sivuuttaa. Olisi hyvä, että ihmiset voisivat mökkeillä turvallisin mielin, Kristeri sanoo.

Hän ei lähde ennustamaan mitä tulevaisuudessa tapahtuu ja mitä mihinkin palvelupisteisiin sijoitetaan sosiaali- ja terveydenhuollon uudistuksessa. Osaviikkoinen aukiolokin voi tulla kysymykseen.

– Lääkärikonsultointia etänä on jo kokeiltu ja eräitä välineitä kuten stetoskooppia voidaan käyttää etänä, Kristeri sanoo.

One thought on “Vapaa-ajan asukkaat huomioitava Jaalan terveyspalveluissa

  1. Juuso

    Mitä tai ketä se palvelisi että Jaalasta vähennettäisiin terveysaseman palveluja, Kuusaan terveyskeskus ei vedä/toimi tälläkään hetkellä, jos Jaalasta palveluja vähennettäsiin niin mistä Jaalalaiset saisivat korvaavan hoidon? Pökölän mummukanko/autottoman lapsiperheen tms pitää lähteä 50 km päähän Kuusaalle jonottamaan vaikka siellä ei toimi tämänhetkiselläkään potilasmäärällä palvelut. Veikkaan että tässäkään ei ajatella potilasta eikä työntekijää, joku sitoutumaton MTN tahtonee vaan kiusata valtansa alla olevia työntekijöitä ja kuvittelee säästävänsä ja pääsevänsä vielä toiselle kaudelle valtuustoon.

Comments are closed.