sunnuntai, elokuu 25, 2019
Etusivu > Artikkelit > Kouvolan Unelmaduuni-kilpailun voittajat on valittu
Artikkelit

Kouvolan Unelmaduuni-kilpailun voittajat on valittu

Tämän kesän unelmaduuneissa sometetaan, liikutetaan lapsia ja pidetään lapsiparkkia.

Unelmaduuni-kilpailuun tuli 22 ehdotusta, joiden joukosta raati valitsi voittajiksi Suvi Lehtorannan, Eveliina Simolan ja Katarina Ketolan unelmaduunit. Voittajat pääsevät töihin itse keksimiinsä unelmaduuneihin tänä kesänä. Kaksi työpaikoista on Kouvolan kaupungin alaisuudessa ja yksi Kymen Seudun Osuuskaupalla. Työnantajat sopivat voittajien kanssa henkilökohtaisesti työn ajankohdasta ja muista yksityiskohdista kevään aikana.

Menovinkkejä sosiaalisesta mediasta

Suvi Lehtoranta pääsee unelmaduuniinsa Kouvolan kaupungille. Hänen unelmaduunissaan luodaan sosiaaliseen mediaan tili, jossa kerrotaan millaista ajanvietettä Kouvola tarjoaa.

Lasten liikuntakerhossa pidetään hauskaa

Eveliina Simola työskentelee ensi kesänä Kouvolan kaupungilla unelmaduunissaan lasten liikuntakerhon ohjaajana. Simolan suunnitelmissa on erilaisia leikkejä ja pelejä, jotka eivät kuitenkaan ole liian kilpailuhenkisiä, jotta kaikilla lapsilla olisi mahdollisuus kokea onnistumisen riemua.

Kampauksia ja kasvomaalauksia lasten riemuksi

Kymen Seudun Osuuskaupan unelmaduunipaikka menee Katarina Ketolalle, jolla on paljon ideoita lasten viihdyttämisestä esimerkiksi tapahtumissa, kaupan lapsiparkissa tai huvipuistossa. Ketola lupaa, että häneltä luonnistuvat niin kasvomaalaukset kuin kampauksienkin tekeminen. Ketola uskoo, että kaupan lapsiparkista on iloa perheen pienimmille, mutta myös vanhemmille.

Raatiin kuuluivat Kouvolan kaupungin työnetsijä Mari Rouvari ja työvoimasuunnittelija Juha Mäkelä sekä Kymen Seudun Osuuskaupan rekrytointiasiantuntija Mirva Puranen. Kilpailun järjestivät yhteistyössä Rekrystä toimeen -hanke, Kouvolan kaupunki ja Kymen Seudun Osuuskauppa. Unelmaduuni-kilpailu järjestettiin ensimmäisen kerran viime vuonna.

Paperilehden ja näköislehden tilaajille verkkolehti -50% kuponkikoodilla "tilaaja2019". Piilota tämä ilmoitus