fbpx
Etusivu > Artikkelit > Vuohijärven vettä ei suositella käytettäväksi talous-, pesu- tai löylyvetenä
Artikkelit

Vuohijärven vettä ei suositella käytettäväksi talous-, pesu- tai löylyvetenä

Korvaavaa talousvettä voi noutaa päivittäin klo 16.00 – 18.00 osoitteesta Mouhuntie 647. Tutkimustulokset ja näytteenottopisteet esitetään VR Groupin verkkosivuilla (http://www.vrgroup.fi/kinni) julkaistavissa kartoissa. Näytteitä otetaan jatkossa tarkkailuohjelman mukaisesti kaksi kertaa viikossa, maanantaisin ja keskiviikkoisin. Tulokset valmistuvat muutamassa vuorokaudessa. Seuraavan kerran näytteitä otetaan ensi maanantaina 30.4.2018. VR Group avasi perjantaina 27.4. Kinnin alueen asukkaille ja mökkiläisille kohdistetun...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.