fbpx
Etusivu > Artikkelit > Keskustelutilaisuus Mäntyharjun kemikaalionnettomuudesta 18.5. Orilammen Majalla
Artikkelit

Keskustelutilaisuus Mäntyharjun kemikaalionnettomuudesta 18.5. Orilammen Majalla

Kuva: Orilammen majan Facebook-sivut Kouvolan kaupunki ja VR järjestävät keskustelutilaisuuden asukkaille ja kesäasukkaille Mäntyharjun Kinnin seisakkeella tapahtuneesta kemikaalionnettomuudesta ja sen vaikutuksista Kouvolan Vuohijärven alueella. Tilaisuudessa on mahdollisuus kuulla asiantuntijoita sekä keskustella ja kysyä aiheesta. Tilaisuus järjestetään perjantaina 18.5.2018 klo 10-13 Orilammen Majalla, Vuohijärvisalissa (2. krs.), os. Voikoskentie 138, 47910 Hillosensalmi. Asiantuntijoina paikalla: VR: Divisioonajohtaja Martti...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.