fbpx
Etusivu > Artikkelit > Työt alkuun loppukesästä Kimolan kanavalla – rahat valtion lisäbudjettiin
ArtikkelitKimolan kanava

Työt alkuun loppukesästä Kimolan kanavalla – rahat valtion lisäbudjettiin

Kimolan kanava -hankkeen valtionosuuteen ehdotetaan lisäystä yhteensä 5,2 miljoonaa euroa. Lisäys johtuu ennakoitua suuremmista rakennuskustannuksista. Hallitus neuvotteli tiistaina 29. toukokuuta vuoden 2018 ensimmäisestä lisätalousarvioesityksestä. Esitys on tarkoitus antaa eduskunnalle torstaina 31. toukokuuta. Aikaisemmin Iitti, Heinola ja Kouvola ovat hyväksyneet omalta osaltaan kanavahankkeen lisäkustannukset, mikäli valtio osaltaan hyväksyy menojen kasvun. Projektipäällikkö Harri Liikanen Liikennevirastosta ei osaa...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.