tiistai, kesäkuu 25, 2019
Etusivu > Artikkelit > Verlalla on vetovoimaa
Artikkelit

Verlalla on vetovoimaa

Kuva: Klaus Kallioinen (seisomassa), Ilpo Puolakka (vas.) ja Reijo Hasari vaihtoivat kuulumisia juhlien kahvipöydässä. Kallioinen on mökkeillyt Verlassa vuodesta 2001, Puolakka ja Hasari ovat verlalaisia.

Verlan seudun kyläyhdistys juhli 25 toimintavuottaan Seuratalolla toukokuun viimeisenä sunnuntaina. Pitkät pöydät täyttyivät vakituisista sekä kesäasukkaista.

Juhlan kruunasi Jokke Seppälän hieno dokumenttifilmi kyläyhdistyksen toiminnasta. Seppälä kuuluu niihin kesäasukasaktiiveihin, jotka ovat omalla panoksellaan vahvistaneet kylän aktiivisuutta. Jokke Seppälä on mökkeillyt Suolajärven maisemissa vuodesta 1976 lähtien.
Omilla sävellyksillä höystetty dokumentti esitteli monipuolisesti kyläyhdistyksen toimintaa. ”Puhalletaan yhteen hiileen” -kappaleen laulaa Seppälä itse ja dokumentin lopuosaan sijoitettu ”Täyttä elämää” kuullaan Marjorien laulamana.

Lue laajempi juttu 6.6. ilmestyvästä painetusta lehdestä.

Paperilehden ja näköislehden tilaajat saavat verkkolehden puoleen hintaan koodilla tilaaja2019. Piilota tämä ilmoitus