lauantai, 18 tammikuun, 2020
Etusivu > Artikkelit > Vuohijärven pitoisuudet vakiintuneet alhaiselle tasolle – suositukset ennallaan
Artikkelit

Vuohijärven pitoisuudet vakiintuneet alhaiselle tasolle – suositukset ennallaan

Vesinäytteiden ottoa on jatkettu viikolla 22 Kinnin onnettomuusalueen ja Sarkaveden välisistä ojista, puroista ja lammista, kaivoista sekä Sarkavedestä ja Vuohijärvestä. Valmistuneiden analyysitulosten perusteella Sarkavedessä MTBE-pitoisuudet ovat erittäin pieniä. MTBE:n haju- ja makukynnyksenä pidetään yleisesti 0,01 mg/l pitoisuutta. Kaikki nyt mitatut Sarkaveden tulokset ovat vain muutamia prosentteja tästä, eli hyvin alhaisia. Vuohijärven pohjoisosassa ja eteläosissa pitoisuudet...

Paperilehden ja näköislehden tilaajat voivat lukea myös verkkolehden jutut 1.9.2019 alkaen. Piilota tämä ilmoitus