keskiviikko, huhtikuu 24, 2019
Etusivu > Artikkelit > Kouvolan luonto löytyy nyt verkosta
Artikkelit

Kouvolan luonto löytyy nyt verkosta

Kouvolan kaupungin ympäristönsuojelu on julkaissut Kouvolan luonto -aiheiset nettisivut. Sivuston tarkoitus on lisätä kuntalaisten luontotietoutta ja antaa vinkkejä vapaa-ajan viettoon. Myös Jaalan Heisanharjun luontopolku on esitelty sivuilla.

Monimuotoisuuden turvaaminen sekä monipuolinen luonto- ja matkailuyrittäjyys ovat mainittu kaupunkistrategiassa. Luontosivusto on yksi työkalu, millä mainittuja tavoitteita voidaan edistää.

Sivustolta löytyy tietoa mm. Kouvolan luonnosta, retkeilykohteista ja vieraslajeista. Tarkemmassa esittelyssä ovat Kouvolan kaupungin ylläpitämät luontopolut sekä kaupungin maalla sijaitsevan luonnonsuojelualueet. Ajankohtaisosiosta löytyy tällä hetkellä tietoa mm. luontopolkujen korjaamisesta. Jättipalsamitalkoita on tarkoitus järjestää kesäkuussa ja talkoiden ajankohdat tulevat ajankohtaisuutisiin.

Sivustolle pääsee osoitteella www.kouvolanluonto.fi

Luontopolkuosioon pääsee suoraa osoitteella www.kouvolanluontopolut.fi

Kuva Heisanharjulta, Jaalalaisen arkisto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *