keskiviikko, huhtikuu 24, 2019
Etusivu > Artikkelit > Viikatteesta Vuoden kesäjaalalainen
Artikkelit

Viikatteesta Vuoden kesäjaalalainen

Kaarle Viikate (oikealta nimeltään Kalle Virtanen) metalliyhtye Viikatteesta kastettiin Vuoden kesäjaalalaiseksi 9.6. Jaalan Liikasenmäellä. Saavillisen kylmää Pyhäjärven vettä Viikatteen niskaan kaatoivat Juha Vainio (LC Jaala), Markku Paavolainen (Jaalan Yrittäjät) ja pastori Minna Tanska (Jaalan kappeliseurakunta).

Kaarle Viikate mökkeilee Jaalassa Kaajärven rannalla. Viikate-yhtyeen kahta musiikkivideota on kuvattu Jaalan maisemissa.

Kaarle Viikatteen voi tavoittaa kesällä Hartolan kyläkaupalla, jossa hänen suosikkituotteitaan ovat Arvilan tumma leipä ja kylmä maito.

Kerromme Vuoden kesäjaalalaisesta ja kesänavaustapahtumasta lisää myöhemmin. Kesäjaalalaisen haastattelu heinäkuun painetussa lehdessä. Lehden voi tilata ylhäältä valikosta kohdasta: ”Tilaa lehti tästä”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *