tiistai, heinäkuu 23, 2019
Etusivu > Artikkelit > Kimolan kanavahanke synnytti järvipelastusaseman Pyhäjärvelle
ArtikkelitKimolan kanava

Kimolan kanavahanke synnytti järvipelastusaseman Pyhäjärvelle

Pilkanmaassa Saunalahdessa Pyhäjärven rannalla pitää tukikohtaansa kaksi vuotta sitten perustettu Kouvolan Järvipelastusasema. Tänä keväänä Kouvolaan saatiin partiovene Tuiska emoseuralta Heinolan Järvipelastajat ry:ltä. Pyhäjärvellä ollaan valmiina auttamaan vesillä liikkujia, nykyisiä sekä Kimolan kanavan auettua kauempaakin tulevia.

– Me hoidamme etupäässä kiireettömiä tehtäviä, pelastuslaitokselle kuluu kiireelliset hätätapaukset. Tarvittaessa voimme trailerilla siirtää veneen Lappalalle tai Vuohijärvelle. Aktiivipäivystystä emme ole vielä aloittaneet, meillä on koulutusvaihe menossa, pelastusaseman päällikkö Saku Tauriainen kertoo.

Kouvolan Järvipelastusaseman päivystyspuhelinnumero on 040 120 3211.

Lue lisää aiheesta heinäkuun painetusta lehdestä. Lehden voit tilata ylhäältä valikosta kohdasta: ”Tilaa lehti tästä”.

Huipputarjous NYT 25.7.2019 mennessä tehdyt tilaukset: paperilehden ja näköislehden tilaajille verkkolehti -75% kuponkikoodilla "tilaaja2507" ja muille 1 kk 2 eurolla kuponkikoodilla "tutustun". TOIMI HETI! Piilota tämä ilmoitus