keskiviikko, huhtikuu 24, 2019
Etusivu > Artikkelit > Uimilan kesäkioski on kohtaamispaikka
Artikkelit

Uimilan kesäkioski on kohtaamispaikka

Uimilan kyläyhdistyksen kesäkioski avasi jälleen ovensa 16. kesäkuuta. Kyläyhdistyksen puheenjohtaja Kirsi Mäntynen toteaa, että kesäkioski on ennen kaikkea kohtaamispaikka kesäasukkaille ja kyläläisille.

- Tämä on sosiaalinen tapahtuma. Kyläilykulttuuria kun ei enää juurikaan ole, Mäntynen sanoo. Kesäkioskista löytyy perustarvikkeita mökille. Kahvia, leivonnaisia ja jäätelöä voi nauttia paikan päällä.

Kioskia pyörittää puolenkymmentä aktiivista kylän naista. Kioskivastaavana toimii Mari Kulomaa, joka on tiskin takana joka toinen viikko. Kesäkioski on avoinna keskiviikkoisin 16-18 ja lauantaina sekä sunnuntaina 13-15. Juhannuksena kioski ei ole avoinna.

Kesäkioskilla voi hörpätä kahvit leivonnaisen kera.
Puiden katveessa on mukava vaihtaa kuulumisia kahvittelun lomassa.
Kuvat: Kirsi ja Fiia Mäntynen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *