maanantai, marraskuu 18, 2019
Etusivu > Artikkelit > Kinnin onnettomuus: Kaivovesien käyttöön lievennyksiä, Vuohijärven alueella näytteenotot jatkuvat
Artikkelit

Kinnin onnettomuus: Kaivovesien käyttöön lievennyksiä, Vuohijärven alueella näytteenotot jatkuvat

Kaivojen vesien tutkimukset ovat edenneet Sarkavedeltä Vuohijärven pohjoisosaan Torviniemelle saakka. Lukuun ottamatta Pajulammen ja sen purkuojien lähialuetta, on kaikkien tutkittujen rantakaivojen MTBE pitoisuudet selvästi alle 0,0075 mg/l. Tämä on pitoisuus, joka Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) mukaan ei aiheuta terveysriskiä. MTBE ei nyt rajoita kaivovesien käyttöä talousvetenä. Vuohijärven alueella kaivovesien näytteenotto on kesken. Viime viikolla...

Paperilehden ja näköislehden tilaajat voivat lukea myös verkkolehden jutut 1.9.2019 alkaen. Piilota tämä ilmoitus