keskiviikko, huhtikuu 24, 2019
Etusivu > Artikkelit > Kesäneuvosto julkaisi kirjan
Artikkelit

Kesäneuvosto julkaisi kirjan

Jaalan kesäneuvosto on julkaissut 30-vuotishistoriikin. Kalle Liesisen toimittamassa historiikissa tarkastellaan kesäneuvoston vaiheita perustamisvuodesta 1987 alkaen.

Valtakunnassa ei missään muualla oltu keksitty vastaavaa kunnan ja sen vapaa-ajan asukkaiden yhteistä elintä. Kirja valottaa kesäneuvoston toimintaa Jaalan kunnan taustavaikuttajana. Kesäneuvostolla on nykyisin edustaja Kouvolan vapaa-ajanasukastoimikunnassa.

Kesäneuvoston suurimman ryhmän muodostavat kesäjaalalaisiksi kastetut, yhteensä 32 henkilöä. Kesäneuvoston jäseniksi kutsuttuja on seitsemän ja kunniajäseniä kolme: edesmennyt pitäjänneuvos Kari Tokkola, yrittäjä ja taloustirehtööri Martti Tulokas, joka on kesäneuvostoidean isä,  sekä viimeksi kunniajäseksi vuonna 2017 nimitettty yrittäjä Ilpo Puolakka.

Kirjan sivunvalmistuksen on hoitanut jaalalainen Grafita Viestintä. Jaalan kotiseutusäätiö on myöntänyt avustuksen kesäneuvostolle kirjan julkaisemista varten.

Lue lisää kesäneuvostosta heinäkuun painetusta lehdestä.

Kesäneuvoston 30-vuotishistoriikki julkistettiin kesäneuvoston kokouksessa Siikavan kylätalolla 30. kesäkuuta. Kokouksessa myös luovutettiin kunniakirja kunniajäseneksi kutsutulle Ilpo Puolakalle (kuvassa oikealla). Kunniakirjan luovutti kesäneuvoston puheenjohtaja Heikki Spoof.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *