keskiviikko, huhtikuu 24, 2019
Etusivu > Artikkelit > Vuohijärven tilannekatsaus 6.7.2018
Artikkelit

Vuohijärven tilannekatsaus 6.7.2018

Vesistöjen tarkkailuja on jatkettu tiistaina ja keskiviikkona 3.-4.7.2018. Sarkaveden tai Vuohijärven MTBE-pitoisuuksissa ei ole todettu merkittäviä muutoksia. Valmistuneet tarkkailutulokset on päivitetty tarkkailukarttoihin. Ojien ja lampien tarkkailutulokset valmistuvat perjantaina 6.7.
Vesistötarkkailut jatkuvat ensi viikolla maanantaina 9.7.2018.
MTBE:n poistoa onnettomuusalueen läheisyyteen rakennetun patoaltaan vedestä tehostettiin tällä viikolla, kun BK-Hydrometa Oy:n aloitti käsittelyn patoaltaalla. Vedenkäsittely jatkuu myös jo käytössä olevalla Fortumin käsittelylaitteistolla. Padottu, MTBE-pitoinen vesi on tarkoitus käsitellä kesän aikana.
Vedenjakelupisteet ovat toiminnassa ennallaan osoitteissa Mouhuntie 647, Virransalmentie 1988 ja Voikoskentie 138.
http://www.vrgroup.fi/fi/vrgroup/kinni/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *