sunnuntai, elokuu 25, 2019
Etusivu > Artikkelit > Ensimmäiset Nassikkafestarit onnistuivat hyvin
Artikkelit

Ensimmäiset Nassikkafestarit onnistuivat hyvin

Kuva: Inkkaritelttojen värittäminen houkutteli nuoret taiteilijat siveltimen varteen.

Kimola on saanut uuden yleisötapahtuman. Nassikkafestarit houkuttelivat heti lähes tuplasti enemmän väkeä kuin viimeiset sikajuhlat.

– Tavoitteena oli 500 ihmisen yleisömäärä ja lippuja myytiin 481, tapahtuman puuhanainen Kaisa Niskanen iloitsee. Nassikkafestarit saivat hänen mukaansa hyvää palautetta niin yleisöltä, esiintyjiltä kuin myyjiltäkin.

– Kun sikajuhlia ei enää päätetty järjestää, mieleeni tuli ehdottaa lastentapahtumaa, koska sellaista ei isommassa mittakaavassa Kouvolassa ole lastenteatteria (vuosittainen Kuulas-tapahtuma) lukuunottamatta, Kaisa Niskanen kertoo tapahtuman taustoista.

Lapsille riitti puuhaa monissa toimintapisteissä ympäri Seurapirtin piha-aluetta. Naapuritontilla oleva Riistamiesten vajakin oli valjastettu festarikäyttöön, siellä sai ampua laserkiväärillä.

Kyläyhdistyksen järjestämillä festareilla oli yhteistyökumppaneina kimolalaisia järjestöjä kuten Kimolan Kalastusseura ja Kimolan Riistamiehet. Paikallisista yrityksistä tukemassa olivat Kimolan Puu ja Design Funnypurple. KooKoon juniorit ja jäätaiturit olivat mukana, samoin Jaalan VPK. Jaalan kotiseutusäätiöltä ja JEV-säätiöltä saatiin avustusta tapahtuman järjestämiseen.

Paperilehden ja näköislehden tilaajille verkkolehti -50% kuponkikoodilla "tilaaja2019". Piilota tämä ilmoitus