tiistai, heinäkuu 23, 2019
Etusivu > Artikkelit > Blogistimme terveisiä SuomiAreenalta
ArtikkelitBlogitPolitiikkaa ja puutarhanhoitoa

Blogistimme terveisiä SuomiAreenalta

Kuva: Kouvolan iskuryhmää Porissa vas. edunvalvontapäällikkö Petteri Portaankorva, Jenny Hasu, kaupunginjohtaja Marita Toikka, Kinnon toimitusjohtaja Martti Husu, kehittämispäällikkö Simo Päivinen (Kinno) ja oikealla tullin pääjohtaja Antti Hartikainen.

Miltä näyttää hikoileva poliitiikko? No se on helppo ottaa selville seuraamalla seuraavan viikon aikana Porin SuomiAreena tapahtumaa. Poriin vetävät kymmenet mielenkiintoiset keskustelut, oheistapahtumat ja ihmiset. Suomen suurin yhteiskunnallinen keskustelutilaisuus ei jätä ketään kylmäksi, oli sitten hellettä tai ei.

Kouvola on myös mukana SuomiAreenalla. Viikon avasi näyttävästi eilen keskustelu: Railgate Finland-Moderni Silkkitie. Rupattelua johdatteli Peter Nyman ja mukana diskuteerasivat: Martti Husu ja Simo Päivinen Kinnosta, Anu Kujansuu Kouvolan Cargo Handling Oy, Henna Virkkunen MEP ja Antti Hartikainen, Suomen tullin pääjohtaja. Mutta miksi Kouvola on Porissa?

Jenny kaappasi kainaloon kaupunginhallituksen puheenjohtaja Harri Helmisen ja kansanedustaja Markku Pakkasen.

Vaikka Porissa kaunista onkin, maisemien takia täällä ei olla. Kouvolan on aktiivisesti oltava mukana niillä areenoilla ja tapahtumissa, joissa muutkin ovat. Omista vahvuuksista, tavoitteista ja tuloksista pitää kertoa eteenpäin. Esitellä mitä teemme ja miten sen teemme. Sekä kuunnella muita. Miten toisella puolella Suomea on järjestetty koulujen iltapäivätoiminta? Onko julkisen liikenteen saatavuudessa eroja verraten muihin samankokoisiin kaupunkeihin? Kuunnella ja oppia. Ensi vuonna Asuntomessut ovat Kouvolassa, tänä vuonna ne ovat Porissa. Yhteistä rajapintaa löytyy myös tämän tapahtuman kautta.

Laitan viikon varrelta terveisiä Porista, omia risuja ja ruusuja. Helteisin terveisin,

Jenny Hasu

Maanantain Porin Parhaat:

- Railgate Finland - Moderni Silkkitie. Kyllä kelpaa esitellä konttijunaa Kiinaan. Hienoa työtä Kinno tehnyt asian suhteen

- Tunnelma. Ystävälliset ihmiset ja mukavat tapaamiset turulla ja toreilla.

- Vesi. Lämpöä riittää ja vettä kuluu.

Huipputarjous NYT 25.7.2019 mennessä tehdyt tilaukset: paperilehden ja näköislehden tilaajille verkkolehti -75% kuponkikoodilla "tilaaja2507" ja muille 1 kk 2 eurolla kuponkikoodilla "tutustun". TOIMI HETI! Piilota tämä ilmoitus