tiistai, heinäkuu 23, 2019
Etusivu > Artikkelit > Heisanharjulla Kesäöiden Kudelmia
ArtikkelitMusiikki

Heisanharjulla Kesäöiden Kudelmia

Mitä tapahtuu kesäisessä metsässä, keskellä luontoa; mitä ihminen ja aika haluavat kertoa meille? -Ne kertovat sinulle sen, mitä jo tiedät. Näyttävät sen, mitä olet jo nähnyt.

Kaiku Korporaatio ry esittää Heisanharjun luonnonsuojelualueella Kesäöiden Kudelmia kahtena päivänä, 27.7. kello 21.30 ja 28.8. kello 15. Esitykset nähdään myös Niivermäen luonnonsuojelualueella ja Repoveden kansallispuistossa. Repoveden esitykset ovat Suomen Luonnon päivien tapahtuma.

Kesäöiden Kudelmia - Kun luonto on osa luontoa –esitykset ovat osa luontoa, osa aikaa, osa tasapainoa, osa sinua.

Kesäöiden Kudelmia – Kun luonto on osa luontoa ovat ihmisen ja luonnon taidetta, ajan ja ajattomuuden teos. Kesällä 2017 Kesäyön Kudelma – Kun luonto puhuu ihmisen tunteilla esitykset aloittivat Kaiku Korporaatio ry:n kokeilevat esitykset luonnonsuojelualueilla. Nyt, tänä kesänä palaamme saman, mutta eri asian äärelle entistä komeampana: kolme eri luontopolkua – kuusi erilaista esitystä. Yhteistä esityksille kuitenkin on se, että niissä kaikissa korostetaan luonnon, taiteen ja yhteisöllisyyden merkitystä.

Päivien 27.7. ja 28.7. esitykset sijoittuvat Heisanharjun kauniille luonnonsuojelualueelle. Esitysten lähellä on virkistysalue, jossa on mm. kota ja puucee. Esityksen jälkeen on mukava istahtaa yhdessä nuotion äärelle, nauttia omia eväitä ja jakaa ajatuksia esityksestä sekä kuunnella ja haistella kesäyötä ja -päivää.

Kesäyön Kudelmia viime vuodelta, vas. Eetu Hämäläinen, Päivi Helkala, Martti Reinikainen, Tuukka Nikunen. Kuva: Maija Raikamo.

Esitys sijaitsee luonnonsuojelualueella ja esiintyjät toivovat alueelle tulevilta erityistä kunnioitusta luontoa kohtaan. Heisanharjulle ja esityspaikalle pääsee mukavasti Viitasentien (47710 Kouvola) P-alueelta, josta polkua pitkin matkaa esityspaikalle on noin yksi kilometri (P-alueelta viitoitus).

Esityspaikalla ei ole katsomoa, ota mukaan oma retkituoli, alunen tai ole rohkea ja istahda mättäälle. Alue ei ole esteetön.

Iltaesityksiin tulevien on hyvä ottaa mukaan oma taskulamppu. Esitys kestää noin tunnin. Esitykset kelivarauksella (sateella/sateen uhkana ei järjestetä). Esitys on pääsymaksuton ja se sopii kaikenikäisille. Kesäöiden Kudelmia - Kun luonto on osa luontoa esitykset ovat saaneet tukea Kouvolan kaupungilta. 

Kesäöiden Kudelmia - Kun luonto on osa luontoa työryhmä: Päivi Helkala, Jyrki Kleimola, Tuukka Nikunen, Maija Raikamo, Martti Reinikainen ja lisäksi esityksiin on tulossa yllätysesiintyjiä.

Lisätietoa Heisanharjun alueesta mm. 

http://kyvi.fi/kohteet/kouvola/heisanharjun-luontopolku/

http://www.facebook.com/kaikukorporaatio

tapahtuman face-sivu https://www.facebook.com/events/448555762259001/

Huipputarjous NYT 25.7.2019 mennessä tehdyt tilaukset: paperilehden ja näköislehden tilaajille verkkolehti -75% kuponkikoodilla "tilaaja2507" ja muille 1 kk 2 eurolla kuponkikoodilla "tutustun". TOIMI HETI! Piilota tämä ilmoitus