tiistai, kesäkuu 25, 2019
Etusivu > Artikkelit > Porissa todettua: Kouvolassa on kääntynyt uusi lehti
ArtikkelitBlogitPolitiikkaa ja puutarhanhoitoa

Porissa todettua: Kouvolassa on kääntynyt uusi lehti

Kaikki hyvä päättyy aikanaan, niin myös vuoden 2018 SuomiAreena. Otsikot hehkuttivat perjantaina, että SuomiAreenaa vietettiin kuumemmissa olosuhteissa kuin koskaan aikaisemmin. Aikaisemmin viikolla puolestaan kritisoitiin, että varsinaiset poliittiset avaukset jäivät aika ohuiksi. Osallistuin nyt SuomiAreenaan 6. kertaa ja täytyy myöntää, että yhtä muita suurempaa poliittista debattia ei joukosta noussut.

Keskustelua yli puoluerajojen, Jenny ja SDP:n Maarit Feldt-Ranta.

SuomiAreenaan osallistuin oman päivätyöni puolesta (Antti Kaikkosen eduskunta-avustaja). Uutta oli, että siellä oli myös suunniteltua tekemistä luottamustoimen puolesta. Työ politiikan parissa on antoisaa. Porin viikon kaltaiset tapahtumat ovat kuitenkin siinä aikamoinen poikkeus. Pääosin teen työni Helsingissä, sisätiloissa. Kiitos siis Pori! Koko kaupungin kattava ulkoilmatoimisto toimi jälleen loistavasti. Sadetta ei tarvinnut pelätä kuin kerran perjantaina iltapäivällä ja vesipisteitä lisättiin, kun ilma lämpeni.

Tullikoira Herran Terttukin tuli torilla vastaan.

Viikko oli politiikkanörtille melkoinen elämys. Mukavan lisämausteen sille toi Kouvolan esillä olo ensimmäistä kertaa tapahtumassa. Mitä Kouvolalla sitten jäi käteen? Ihan varmasti kontakteja, uusia avauksia ja paljon mietittävää. Kuulin Porissa, että Salon iskulause on: Salo - joka päivä vähän parempi. Olen miettinyt sitä pitkin viikkoa useamman kerran. Salo, Kouvolan tavoin, on päättänyt, että lähihistorian tapahtumat eivät tule sitä määrittämään ikuisesti. Meillä on sama fiilis päällä. Kyllähän se pisti hymyilyttämään, kun ihmiset spontaanisti tulivat juttelemaan Kouvolasta, kun Kouvola-paidat päällä kaduilla kirmailtiin. Kaikki kontaktit, joiden kanssa Kouvolasta viikon aikana keskusteltiin olivat yhteneviä: Kouvolassa on kääntynyt uusi lehti!

Kesäisin terveisin,

Jenny

Paperilehden ja näköislehden tilaajat saavat verkkolehden puoleen hintaan koodilla tilaaja2019. Piilota tämä ilmoitus