tiistai, heinäkuu 23, 2019
Etusivu > Artikkelit > Kimolassa taputettiin kanavatöiden alkamiselle
Artikkelit

Kimolassa taputettiin kanavatöiden alkamiselle

Täysi salillinen innostui taputtamaan muutamaan otteeseen Liikenneviraston järjestämässä yleisötilaisuudessa Kimolan Seurapirtillä. Kanavatyöt pääsevät viimein vauhtiin.

Vuolenkoskelainen kunnanvaltuutettu Seppo Lehtinen puki sanoiksi monen tunnot: nyt on aika epäilijöidenkin suunnata katseet tulevaan.

- Hanat auki ja täysillä eteenpäin, nyt kaikkien pitää liittyä samaan tiimiin että tästä saadaan kaikki irti, Lehtinen kehotti ja sai puheenvuorolleen heti kannustavat aplodit.

Kanavahankkeen projektipäällikkö Harri Liikanen.

Viimeiset onkikisat

Heinäkuun viimeisellä viikolla pidetään kanavalla viimeiset onkikisat, sen jälkeen veneily kanavalla päättyy.

Taipaleen sillan viereen rakennetaan uusi silta ja Eiraskan silta suljetaan uuden rakentamisen ajaksi eli vuoden 2019 lopulle saakka. Kanavahankkeen pitäisi valmistua vuoden 2019 loppuun mennessä. Ensimmäinen veneilykesä Kimolan sululla on siten 2020.

Projektipäällikkö Harri Liikanen korosti, että työmaa-alueella ulkopuolisten liikkuminen on ehdottomasti kielletty. Yleisön joukosta vinkattiin, että kameravalvonta kannattaa järjestää varkaiden varalta. Heitettiin myös ajatus, että kanavatöitä voitaisiin seurata netistä, silloin ei uteliaiden tarvitsisi parveilla työmaan lähelläkään.

Louhintatöiden aloittamista valmistellaan nippunosturien luona. Sulkukanavasta tulee ainutlaatuinen noin 70 metriä pitkän tunnelin ansiosta.

Huipputarjous NYT 25.7.2019 mennessä tehdyt tilaukset: paperilehden ja näköislehden tilaajille verkkolehti -75% kuponkikoodilla "tilaaja2507" ja muille 1 kk 2 eurolla kuponkikoodilla "tutustun". TOIMI HETI! Piilota tämä ilmoitus