keskiviikko, huhtikuu 24, 2019
Etusivu > Artikkelit > Tuotatko tai etsitkö lähituotteita, palveluja tai elämyksiä?
Artikkelit

Tuotatko tai etsitkö lähituotteita, palveluja tai elämyksiä?

ProLocalis on uusi sovellus, lähituottajien kanava tuoda esille kuluttajille elintarvikkeita, käsitöitä, palveluja ja turismielämyksiä.

ProLocalis:n perustaja Christos Granqvist on itse kahden lapsen isä, pienyrittäjä ja lähituottaja, joka päätti ryhtyä kehittämään lähiyhteisöjä tarjomalla työkalun jolla tasavertaistaa pientuottajien näkyvyyden. Senhän täytyy nykypäivänä tietenkin toimia internetissä.

Granqvist kävi esittelemässä kanavaa myös Kouvolan alueen toimijoille Porukka-talossa. Joko ennakkoviesti ei ollut tavoittanut oikeita henkilöitä tai sitten asia tuntui vielä vieraalta, sillä vain kourallinen kylien edustajia oli saapunut paikalle, vaikka Kymenlaakson Kylät olikin asiasta tiedottanut.

– Toivotamme tervetulleiksi kaikki pientuottajat, jotka kaipaavat lisää näkyvyyttä sekä myyntiä ja pystymme tarjoamaan heille lisäkanavan ProLocalis-yhteisön avulla. Rekisteröityminen on helppoa, lataa ilmainen sovellus ja luo oma tuottajaprofiilisi, Granqvist kehottaa.

Perusnäkyvyys on tuottajille ilmaista ja asiakkaat löytävät tuottajan – niin ikään ilmaisesta – kännykkäsovelluksestaan paikkatietojen perusteella siellä missä kulloinkin liikkuvat.

Lisätietoja: https://www.prolocalis.com/fi/etusivu/

Kuva: Christos Granqvist ja Pohjois-Kymen Kasvun projektipäällikkö Tanja Rautavirta keskustelevat uuden sovelluksen mahdollisuuksista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *