keskiviikko, huhtikuu 24, 2019
Etusivu > Artikkelit > Kimolan silta suljettiin
ArtikkelitKimolan kanava

Kimolan silta suljettiin

Eiraskanmutka (maantie 14550) suljettiin liikenteeltä Kimolan sillan kohdalla. Kimolan silta uusitaan osana Kimolan kanavahankkeen rakentamistöitä. Purku- ja rakennustöiden vuoksi liikenne siltapaikalla on poikki noin vuoden eli kesän 2019 loppuun saakka.
Korvaava kulkuyhteys on maanteiden 363 ja 362 kautta. Korvaava yhteys on viitoitettu maastoon.

Kimolan kanavahankkeessa vanha Konniveden ja Iitin Pyhäjärven yhdistävä uittokanava kunnostetaan veneilykäyttöön. Hankkeessa poistetaan kanavassa sijaitseva nippunosturi ja rakennetaan paikalle venesulku, ruopataan kanava veneilyliikennettä varten ja rakennetaan kanavaan eroosiosuojauksia. Kanavan ylittävät kaksi siltaa, Taipaleen yksityistiesilta ja Kimolan silta, uusitaan riittävän alikulkukorkeuden varmistamiseksi. Koko hanke valmistuu vuoden 2019 loppuun mennessä.

Hanke verkossa www.liikennevirasto.fi/kimola

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *