keskiviikko, huhtikuu 24, 2019
Etusivu > Artikkelit > Erikoiskuljetus Kimolaan yöllä 21.8.-22.8. – Katso kopterikuvaa kanavatöiden edistymisestä
ArtikkelitKimolan kanava

Erikoiskuljetus Kimolaan yöllä 21.8.-22.8. – Katso kopterikuvaa kanavatöiden edistymisestä

Työt Kimolan kanavalla ovat väylän sekä sulku-urakan osalta edenneet hienosti urakoitsijana toimivan Kreate Oy:n tiedotteen mukaan. Avolouhinta on edennyt suunnitellusti ja työpadot kanavaan ovat rakentumassa.

Kouvolan kaupungin toimeksiannosta kuvataan kopterikameralla kanavan töiden edistymistä kuukausittain.

Louhinnat jatkuvat sekä työmaateiden teko. Lähiviikkoina alkavia työvaiheita ovat kevennysleikkausten teko kanavan rannoille, vastapenkereen teko sekä kanava ruoppaustyöt.

 

Erikoiskuljetukset tulossa yöllä Kimolaan ja Vuolenkoskelle

Alustavan aikataulun mukaan ensi tiistain 21.8.2018 ja keskiviikon 22.8.2018 välisenä yönä tietä 14550 pitkin kulkee suuri erikoiskuljetus kohti Kimolan siltaa kyydissään ruoppauskalustoa.

Liikennettä ohjaa yöaikaan erikoiskuljetusten liikenteenohjaajat. Keskiviikkona päiväsaikaan kalusto nostetaan kanavaan.

Keskiviikon 22.8.2018 ja torstain 23.8.2018 välisenä yönä erikoiskuljetus kuljettaa Vuolenkoskelle proomun sekä ponttoonilautat Vuolenkosken kioskin, torin sekä veneiden laskupaikalle. Nosto veteen suoritetaan torstaina päiväsaikaan.

Urakoitsija toivoo, että Vuolenkosken torin, kioskin sekä veneiden laskualue olisi tyhjänä keskiviikkona sekä torstaina nostotöiden ajan. Urakoitsija muistuttaa, että työmaa-alue on suljettu ulkopuolisilta turvallisuuden takia. Esimerkiksi valokuvaus ei ole mahdollista työmaa-alueella.

Tarkemmat lisätiedot, Jukka Nieminen p. 050 436 7772

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *