fbpx
Etusivu > Artikkelit > Erikoiskuljetus Kimolaan yöllä 21.8.-22.8. – Katso kopterikuvaa kanavatöiden edistymisestä
ArtikkelitKimolan kanava

Erikoiskuljetus Kimolaan yöllä 21.8.-22.8. – Katso kopterikuvaa kanavatöiden edistymisestä

https://youtu.be/YJoXlLcSqfU Työt Kimolan kanavalla ovat väylän sekä sulku-urakan osalta edenneet hienosti urakoitsijana toimivan Kreate Oy:n tiedotteen mukaan. Avolouhinta on edennyt suunnitellusti ja työpadot kanavaan ovat rakentumassa. Kouvolan kaupungin toimeksiannosta kuvataan kopterikameralla kanavan töiden edistymistä kuukausittain. Louhinnat jatkuvat sekä työmaateiden teko. Lähiviikkoina alkavia työvaiheita ovat kevennysleikkausten teko kanavan rannoille, vastapenkereen teko sekä kanava ruoppaustyöt.   Erikoiskuljetukset...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.