fbpx
Etusivu > Artikkelit > Jaalalaistenkin terveyspalvelut karkaamassa kauemmaksi – Kuusankosken terveysaseman vastaanottopalvelu muuttaa lokakuun alussa Katajaharjuun
Artikkelit

Jaalalaistenkin terveyspalvelut karkaamassa kauemmaksi – Kuusankosken terveysaseman vastaanottopalvelu muuttaa lokakuun alussa Katajaharjuun

Kuusankosken terveysaseman vastaanottopalvelu muuttaa lokakuun alussa osoitteeseen Puhjontie 17. Katajaharjuun muuttavat lääkäri-, sairaanhoitaja- ja fysioterapiavastaanotot, sosiaalityön palveluohjaus sekä laboratorion näytteenotto. Palvelulinjan matalalattiabussi pysähtyy 1.10.2018 alkaen uudella toimipisteellä. Terveyspalveluiden siirto koskettaa myös jaalalaisia, sillä Jaalasta ohjataan potilaita myös Kuusankosken terveysasemalle tarvittaessa esimerkiksi lääkärin vastaanotolle.Vuoden 2019 alusta terveyspalvelut siirtyvät sote-kuntayhtymälle. Terveysjohtaja Kari Kristerin mukaan Jaalan terveysaseman palvelut...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.