fbpx
Etusivu > Artikkelit > Yksityistielaki muuttuu: Ei avustusta ilman tiekuntaa ja rekisteröimistä
Artikkelit

Yksityistielaki muuttuu: Ei avustusta ilman tiekuntaa ja rekisteröimistä

Yksityistielainsäädäntö muuttuu vuoden 2019 alussa. Kouvolan tekninen lautakunta käsittelee 28. elokuuta kokouksessaan lainsäädännön muutoksia ja niiden vaikutuksia tiekuntien avustuksiin. – Lähtökohtaisesti yksityistiet hoitavat kunnossapitonsa itse. Kunta voi lain mukaan kuitenkin päättää, että kunta pitää kustannuksellaan kunnossa tiettyjä yksityistieosuuksia tieosakkaiden puolesta, kaupungininsinööri Anne Ahtiainen kertoo. Sekä kunnossapito- että perusparannusavustusten myöntämisen perusteet muuttuvat vuoden vaihteessa, kun yksityistielainsäädäntö...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.