sunnuntai, syyskuu 22, 2019
Etusivu > Artikkelit > Jaalan Pyhäjärvi ensi vuoden alusta Salpausselän kalatalousalueeseen
Artikkelit

Jaalan Pyhäjärvi ensi vuoden alusta Salpausselän kalatalousalueeseen

Uudet kalatalousalueet aloittavat toimintansa vuoden 2019 alusta. Jaalan Pyhäjärvi ja entisten Mankalan koskien alue tulee kuulumaan Salpausselän kalatalousalueeseen. Alue saa alkunsa Lahden Vesijärveltä kulkien Nastolan lävitse ja päätyy Jaalan Pyhäjärven alapuolelle Voikkaalle. Alueen saa vastuulleen Ilkka Vesikko (ELY-keskus Järvi-Suomen kalatalouspalvelut). Ilkka Vesikko toimi aikaisemmin Päijät-Hämeen kalatalouskeskuksen toiminnanjohtajana. Lue Vesikon mietteitä syyskuun printtilehdestä. Lehden voi tilata...

Paperilehden ja näköislehden tilaajat voivat lukea myös verkkolehden jutut 1.9.2019 alkaen. Piilota tämä ilmoitus