perjantai, huhtikuu 26, 2019
Etusivu > Artikkelit > Hartolan kauppa ja baari kiinni neljäksi kuukaudeksi
Artikkelit

Hartolan kauppa ja baari kiinni neljäksi kuukaudeksi

Hartolan Puoti & Baari sulkeutuu marraskuun alusta ja on kiinni ainakin helmikuun loppuun. Kyläkauppaa pyörittävä Sanna Riihimäki sanoo, ettei kaupan ympärivuotinen aukiolo ole itsestäänselvyys.

-Vaikka minulla on aivan ihania asiakkaita, jotka osaavat käyttää kauppaa myös talvella aktiivisesti, niin se ei vain valitettavasti riitä. Tuloksellisesti nuo neljä kuukautta ovat aina olleet tappiollisia, kauppias toteaa Facebook-päivityksessään.

– Omat voimavarat eivät yksinkertaisesti riitä siihen, että seisoskelen täällä kaupalla niin sanotusti tyhjän panttina. Olenkin nyt päättänyt, että ennemmin käytän sen ajan omien akkujen lataamiseen sekä siihen niin sanottuun ihan omaan aikaan. Se on kuitenkin tässä viimeisen viiden vuoden aikana jäänyt todella vähälle, hän sanoo.

– Olen jo jonkin verran supistanut valikoimaa kesän tarjonnasta ja tulen jatkamaan sitä tässä seuraavien viikkojen aikana. Jätän valikoimaan vain niitä tuotteita, jotka oikeasti tekevät kauppansa. Lisäksi tulen tässä syys-lokakuun aikana myymään alennuksella tuotteita, joiden parasta ennen päiväys ajoittuu tuolle suljettuna olevalle ajankohdalle, Sanna Riihimäki kertoo.

Syys- ja lokakuun kauppa ja baari ovat avoinna seuraavasti: maanantaisin suljettu, ti-la 10-18 ja su 12-16.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *