keskiviikko, huhtikuu 24, 2019
Etusivu > Artikkelit > Tuoreimmat kuulumiset Kimolan kanavasta Virtakiven Saunalla keskiviikkona
ArtikkelitKimolan kanava

Tuoreimmat kuulumiset Kimolan kanavasta Virtakiven Saunalla keskiviikkona

Kymijoki ja sen mahdollisuudet on nostettu aktiivisesti esille Kouvolan kaupungin suunnitelmissa matkailun ja elinvoimaisuuden kehittämiseksi. Kimolan kanavan sekä Virtakiven venerannan ja Hirvelän satamien ajankohtaisista suunnitelmista keskustellaan Virtakiven Saunalla keskiviikkona 12.9.

Kouvolan kaupungilla on käynnissä useita kiinnostavia suunnittelu- ja rakennushankkeita erityisesti Voikkaan pohjoispuolisilla vesistöalueilla Kymijokea. Virtakivessä keskustellaan satamien ja vesiväylien kehittämisestä veneilyn ja muun virkistyskäytön näkökulmasta.

Info- ja keskustelutilaisuus järjestetään Virtakiven Saunalla (Brejlinintie 8, Voikkaa) keskiviikkona 12.9.2018 klo 17.00-19.00.

Tilaisuudessa kuullaan tuoreimmat uutiset Kimolan kanavan rakennustyömaalta sekä esitellään Voikkaan satamien kaava-, rakennus- ja palvelusuunnitelmia. Nähtävillä on myös luonnos Koria – Anjalan välille laaditusta rantaosayleiskaavasta, jossa osoitetaan lisää alueita Kymijoen rannoilta virkistykseen, lomailuun ja asumiseen. Lisäksi tilaisuudessa esitellään ensimmäisen veneilykauden käytössä ollutta Kouvolan kaupungin venepaikkojen varausjärjestelmää.

Yhtenä illan keskusteluaiheena on Pyhäjärven vesistön matkailuun liittyvät kehittämistarpeet, joista on aloitettu tarveselvitys. Selvityksen pohjalta ohjataan yksityisten hankkeet oikealle polulle rakennuslupamenettelyn ja kaavoituksen näkökulmasta.

Esittelyjä pitävät ja keskusteluja vetävät elinvoiman ja matkailun kehittämisen, kaavoituksen sekä yhdyskuntatekniikan asiantuntijat Kouvolan kaupungilta ja Kouvola Innovation Oy:sta.

Tilaisuus on kaikille avoin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *