fbpx
Etusivu > Artikkelit > Tuoreimmat kuulumiset Kimolan kanavasta Virtakiven Saunalla keskiviikkona
ArtikkelitKimolan kanava

Tuoreimmat kuulumiset Kimolan kanavasta Virtakiven Saunalla keskiviikkona

Kymijoki ja sen mahdollisuudet on nostettu aktiivisesti esille Kouvolan kaupungin suunnitelmissa matkailun ja elinvoimaisuuden kehittämiseksi. Kimolan kanavan sekä Virtakiven venerannan ja Hirvelän satamien ajankohtaisista suunnitelmista keskustellaan Virtakiven Saunalla keskiviikkona 12.9. Kouvolan kaupungilla on käynnissä useita kiinnostavia suunnittelu- ja rakennushankkeita erityisesti Voikkaan pohjoispuolisilla vesistöalueilla Kymijokea. Virtakivessä keskustellaan satamien ja vesiväylien kehittämisestä veneilyn ja muun virkistyskäytön näkökulmasta....
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.