lauantai, 25 tammikuun, 2020
Etusivu > Artikkelit > Vajaa viikko aikaa asettua ehdolle seurakuntavaaleissa
Artikkelit

Vajaa viikko aikaa asettua ehdolle seurakuntavaaleissa

Marraskuussa järjestettäviä seurakuntavaaleja on pidetty esillä Kouvolan seurakuntien tilaisuuksissa pitkin vuotta. Kuvassa seurakuntapastori Mikko Wirtanen Viranomaiset Manskilla -tapahtumassa elokuussa. Kuvaaja: Laura Blom Suomen evankelis-luterilaisen kirkon seurakuntavaalit järjestetään marraskuussa. Varsinainen vaalipäivä on sunnuntai 18.11., ja ennakkoäänestysaika on tiistaista lauantaihin 6.–10.11.2018. Vaalien tunnus on Minun kirkkoni, #minunkirkkoni. Vaalien ehdokasasettelu on käynnissä vielä viikon ajan. Ehdokasasettelu päättyy 17.9.2018...

Paperilehden ja näköislehden tilaajat voivat lukea myös verkkolehden jutut 1.9.2019 alkaen. Piilota tämä ilmoitus