torstai, maaliskuu 21, 2019
Etusivu > Artikkelit > Mystinen metsäseikkailu Jaalan kirjastossa
Artikkelit

Mystinen metsäseikkailu Jaalan kirjastossa

Jaalan ja Valkealan kirjastoissa syyskuun 26. päivänä nähtävä lastenteatteriesitys Mieletön Mystinen Metsäseikkailu on vuorovaikutuksellinen tarina ystävyydestä ja siitä, miten ilon ja naurun avulla voidaan selvittää vaikeudet. Jaalan kirjastossa esitys alkaa kello 9.30.

Esitys alkaa aivan tavallisena päivänä Mielettömässä mystisessä Metsässä. Sitten Tökkyrä löytää knöllinhakureissullaan jotakin, joka tekee päivästä kaikkea muuta kuin tavallisen. Näytelmän hahmot Tökkyrä ja Naavakainen joutuvat hurjaan seikkailuun ja tarvitsevat yleisön apua selvitäkseen kaikista matkan varrelle tulevista haasteista.

Esityksen kesto on noin 30 minuuttia ja se sisältää osallistavaa draamaa sekä musiikkia. Musiikin tuottamiseen käytetään erilaisia soittimia, joita lapset pääsevät esityksen jälkeen myös itse kokeilemaan.

Esiintyjäryhmä Kruuvaus on jyväskyläläinen kahden ammattimuusikon kokoonpano, jolla on vankka kokemus myös lastenteatterin parissa työskentelystä. Mieletön Mystinen Metsäseikkailu sopii kaikenikäisille. Esitys on kaikille avoin, maksuton kirjaston tapahtuma.

Esiintyjät: Emmi Aarnio-Metsänen, Tiina Romppainen
Musiikki: Musiikkipalvelut Kruuvaus
Kuva: Riku Suonio

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *