tiistai, joulukuu 10, 2019
Etusivu > Artikkelit > Neljä ehdokasta Jaalasta seurakuntavaaleissa
Artikkelit

Neljä ehdokasta Jaalasta seurakuntavaaleissa

Jaalan kappeliseurakunta kuuluu Kuusankosken seurakuntaan. Kuusankoskella on seurakuntavaaleihin asetettu ehdokkaita kahdelle listalle: Vastuuseen kotiseurakunnasta Kuusankoski ja Kuusankosken perussuomalaiset. Vaaleissa äänestetään jäsenet seurakuntayhtymän yhteiseen kirkkovaltuustoon sekä Kuusankosken seurakuntaneuvostoon. Molempiin on ehdolla neljä jaalalaista ehdokasta, jotka kaikki ovat Vastuuseen kotiseurakunnasta Kuusankoski -listalla. Ehdokkaat ovat: Reino Grönlund, Niina Koivikko, Riku Nöjd ja Juha Vainio. Varsinainen vaalipäivä on 18.11....

Paperilehden ja näköislehden tilaajat voivat lukea myös verkkolehden jutut 1.9.2019 alkaen. Piilota tämä ilmoitus