keskiviikko, huhtikuu 24, 2019
Etusivu > Artikkelit > Jaalan kirjastossa maksutonta tietokoneopetusta senioreille
Artikkelit

Jaalan kirjastossa maksutonta tietokoneopetusta senioreille

SeniorSurf -päivä 11.10. rohkaisee ikääntyneitä ihmisiä tarttumaan tietokoneisiin ja sukeltamaan nettiin. Myös Jaalan kirjastoon saapuu Kouvolan seudun ammattiopistosta oppilaita opastamaan seniori-ikäisiä erilaisten laitteiden ja ohjelmien käytössä.

Yhdessä on paljon mukavampi tarttua joskus jopa pelkoakin herättävään tablettiin tai älypuhelimeen ja kesyttää se omiin tarpeisiin hyötykäyttöön. Sähköpostin perusteet on helppo omaksua, kun vierellä on tukea antava opiskelija ja nettimaailma aukeaa turvallisesti. Oma laite kannattaa ottaa mukaan. Opastus on maksutonta.

SeniorSurf on Vanhustyön keskusliiton koordinoima valtakunnallinen tapahtuma, johon kirjasto on vuosittain osallistunut. Opiskelijat opastavat ikäihmisiä tietotekniikan asioissa Haanojan, Inkeroisten, Jaalan ja Korian kirjastoissa sekä Kouvolan pääkirjastossa torstaina 11.10. klo 10-14.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *