torstai, maaliskuu 21, 2019
Etusivu > Artikkelit > Maanrakennus J. Pöysä Oy ja Koneurakointi Tulokas Ky palkittiin Jaalassa
Artikkelit

Maanrakennus J. Pöysä Oy ja Koneurakointi Tulokas Ky palkittiin Jaalassa

Jaalan vuoden yrittäjä Jani Pöysä, Maanrakennus J. Pöysä Oy. Kuva: Janne Lunkka.

Jaalan Yrittäjät ry valitsi vuoden 2018 yrittäjäksi Maanrakennus J. Pöysä Oy:n. Nuoren yrittäjän kunniakirja luovutettiin Koneurakointi Tulokas Ky:n yrittäjälle Markko Tulokkaalle. Suomen Yrittäjien myöntämiä yrittäjäristejä jaettiin seitsemälle yrittäjälle. Huomionosoitukset jaettiin yrittäjäjuhlassa Jaalassa lauantaina 13.10.

- Yrittäjä Jani Pöysä on kehittänyt perheyhtiötä rohkeasti, mutta järkevästi, Jaalan yrittäjien puheenjohtaja Markku Paavolainen perustelee.

- Jani on yrityksen vetovastuun otettuaan lähtenyt rohkeasti kehittämään ja kasvattamaan yritystä investoimalla kalustoon ja yrityksen tiloihin. Hän on pyrkinyt viemään yritystä järkevästi eteenpäin. Yrityksen työllistävyys on myös plussaa. Yrittäjä on myös verkostoitunut ja hän on yhteistyökykyinen. Hän toimii tiiviissä yhteystyössä muiden paikkakunnan yrittäjien kanssa.

Jaalan Yrittäjät ry antoi ensimmäisen nuoren yrittäjän kunniakirjan Marko Tulokkaalle. Koneurakointi Tulokas Ky:n nuori yrittäjä on Jaalan Yrittäjien puheenjohtajan Markku Paavolaisen mielestä erinomainen esimerkki nuorille ja miksei vanhemmillekin yrittäjille siitä, ettei pidä antaa periksi.

- Marko aloitti yrittämisen heti koulusta päästyään. Hän kehitti toimintaa, mutta sitten iski vakava sairaus, joka mutkisti tilannetta. Hänen oli päätettävä, lopettaako yritystoiminnan tai miten hän jatkaisi.

- Hän päätti jatkaa ja on mukauttanut yrityksen toimintaa. Hän on sitkeästi kammennut työhön aina kun on terveys on antanut periksi ja silloinkin kun se ei olisi antanutkaan periksi, Markku Paavolainen sanoo.

Suomen Yrittäjien myöntämät yrittäjäristit jaettiin seuraaville yrittäjille:

Hopeinen yrittäjäristi 10 vuoden yrittäjätoiminnasta: Jarkko Hartonen, Marja-Liisa Pusa (Pusan Bakari), Jani Pöysä (Maanrakennus J. Pöysä Oy).

Kultainen yrittäjäristi 20 vuoden yrittäjätoiminnasta: Tapani Mikkola (Tiemi Oy), Mikko Purho (Konemikko), Pekka Seppälä (Jaalan Putkihuolto Ky), Veijo Tervonen (Grafita Viestintä/Kotiseutulehti Jaalalainen).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *