torstai, maaliskuu 21, 2019
Etusivu > Artikkelit > Yrittäjäristikin kelpasi varkaille Jaalassa
Artikkelit

Yrittäjäristikin kelpasi varkaille Jaalassa

Varkaat iskivät lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Jaalan kirkonkylän tuntumassa sijaitsevaan omakotitaloon. Vain astiat, vaatteet ja huonekalut jäivät jäljelle.

Lauantai-iltana kello 23 jälkeen Kimolantie 36:ssa sijaitsevaan omakotitaloon oli tunkeuduttu rikkomalla ulko-oven lasi.
– Naapuri oli nähnyt myöhemmin ohi ajaessaan että kaikki valot oli päällä, mutta ei hän tietenkään osannut epäillä muuta kuin että olen kotona, Pekka Seppälä kertoo.

Hän oli viikkoa aikaisemmin saanut kultaisen yrittäjäristin 20 vuoden yrittäjätoiminnasta. Tumma puku oli ripustettu yrittäjäjuhlien jälkeen kaapin oveen. Seppälä poistui kotoaan viikonlopuksi muualle. Puku sekä yrittäjäristi olivat kelvanneet varkaille.

Kaikki elektroniikka lähti talosta. Pihalla sijaitsevan hallin päädyssä olevaan toimistoon oli myös menty ja viety kaikki viemisen arvoinen kuten tietokone. Paikkoja oli myös sotkettu.Talosta oli lähtiessä sammutettu virrat pääkytkimestä.
Pekka Seppälä päättelee, että varkaiden on täytynyt kytätä taloa aikaisemmin ja tietää, että asukas on poistunut sieltä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *