fbpx
Etusivu > Artikkelit > Kukkomäentien, Kallioistenniementien ja Siikakoskentien kunnossapitoon tulossa muutoksia ensi vuonna
Artikkelit

Kukkomäentien, Kallioistenniementien ja Siikakoskentien kunnossapitoon tulossa muutoksia ensi vuonna

Vuoden alusta voimaan tuleva yksityistielain kokonaisuudistus muuttaa kunnan kustannuksella suoritettavan kunnossapidon edellytyksiä. Kouvolassa muutoksen yhteydessä esitetään huomioitavaksi myös kaupungin talouden sopeuttamistoimet. Jaalan osalta esitetään että kunnossapito kaupungin toimesta jatkuu Kukkomäentien alkuosalla 150 m.Yksityistiet, joiden kunnossapito kaupungin toimesta lakkaa Jaalassa: Siikakoskentie 1,5 km, Kukkomäentien loppuosa 880 m, Kallioistenniementie 1,920 km. Tekninen lautakunta käsittelee asiaa kokouksessaan 30.10....
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.