fbpx
Etusivu > Artikkelit > Onnettomuus sulki Heinolantien – rekkaralli Aurantolantielle
Artikkelit

Onnettomuus sulki Heinolantien – rekkaralli Aurantolantielle

Puoliperävaunuyhdistelmän kaatuminen Heinolantiellä (kantatie 46) aiheutti tien sulkemisen tiistaina aamupäivällä. Onnettomuus sattui noin 4,5 kilometriä Vanhalta Kelolta (Mäntyharjun risteys) Heinolan suuntaan. Liikenne ohjattiin kiertämään Aurantolantietä pitkin. Aurantolantiellä nähtiin tiistaina rekkarallia, kun rekan kaatuminen sulki Heinolantien. Heinolasta Kouvolan suuntaan kulkenut raskas ajoneuvoyhdistelmä ajautui kulkusuunnassaan vasemmalle kaartuvalla tieosuudella ensin tien oikeaan reunaan, jonka jälkeen ilmeisesti kuljettajan korjausliikkeen...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.