tiistai, joulukuu 10, 2019
Etusivu > Artikkelit > Kaupungin talous kuralla – liikuntapaikat tarkasteluun – taksoihin tulossa korotuksia?
Artikkelit

Kaupungin talous kuralla – liikuntapaikat tarkasteluun – taksoihin tulossa korotuksia?

Kuva: Talousjohtaja Hellevi Kunnas (vas.), kaupunginhallituksen puheenjohtaja Harri Helminen ja kaupunginjohtaja Marita Toikka esittelemässä v. 2019 talousarviota. Ennakoitua suuremmat sote-kulut vetävät Kouvolan kaupungin ensi vuoden tuloksen miinukselle. Talouden tasapainotus on jo aloitettu: Kaupungin omasta toiminnasta on löydetty säästöjä 5,3 miljoonalla eurolla. Lisäksi on todennäköistä, että Kymsoten edellytetään leikkaavan Kouvolan maksuosuutta 4,7 miljoonalla eurolla. Aikuisväestön palvelujen...

Paperilehden ja näköislehden tilaajat voivat lukea myös verkkolehden jutut 1.9.2019 alkaen. Piilota tämä ilmoitus