fbpx
Etusivu > Artikkelit > Nuuskan käyttö on kasvanut räjähdysmäisesti – maksuton yleisöluento huumemaailmasta Kuusankoskella
Artikkelit

Nuuskan käyttö on kasvanut räjähdysmäisesti – maksuton yleisöluento huumemaailmasta Kuusankoskella

Kouvolan kaupungin nuorisopalvelut on mukana viettämässä ehkäisevän päihdetyön viikkoa 5.–11.11.2018, jonka teemana on tänä vuonna nuoret ja nuuska. Nuuskan käyttö on kasvanut räjähdysmäisesti ja nuoret kokevat nuuskan hankkimisen helpoksi. Tutkimukset kertovat, että 8.–9. luokkalaisista nuorista 4,5 prosenttia ja ammatillisessa oppilaitoksessa opiskelevista 10,3 prosenttia nuuskaa päivittäin. Kouvolassa ammatillista oppilaitosta ja lukiota käyvien poikien kohdalla nuuskaaminen on...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.