fbpx
Etusivu > Artikkelit > Traktorilahjoitus päiväkodille Jaalassa – laajennus ei poistanut tilanpuutetta Vuokkolasta
Artikkelit

Traktorilahjoitus päiväkodille Jaalassa – laajennus ei poistanut tilanpuutetta Vuokkolasta

Kuva: Traktorit saivat innostuneen vastaanoton. Aikuiset vas. Riitta Peltola-Kilpeläinen, Seppo Purho, Sari Purho, Antti Mesiäinen.   Jaalan päiväkoti Vuokkolaan lahjoitettiin perjantaina 2.11. kaksi polkutraktoria lasten käyttöön. Lahjoituksen takana oli Kimolan kyläyhdistys. Esikoululaisten ryhmä Sari Purhon johdolla vastaanotti Kimolan kyläyhdistyksen puheenjohtajalta Antti Mesiäiseltä kulkupelit, jotka pääsivät heti ahkeraan käyttöön päiväkodin pihalla. Lahjoitusta olivat todistamassa myös traktorit...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.