tiistai, heinäkuu 23, 2019
Etusivu > Artikkelit > Pepe Willberg ja Kouvolan Soivat Kylät Jaalan kirkon 140-vuotisjuhlakonsertissa
ArtikkelitMusiikki

Pepe Willberg ja Kouvolan Soivat Kylät Jaalan kirkon 140-vuotisjuhlakonsertissa

Kouvolan Soivat Kylät orkesteri. Kuva: Jari Heikkilä.

Kouvolan Soivat Kylät ry:n perinteinen Ilon Sanomaa -joulukonserttikiertue juhlistaa Jaalan kirkon 140-vuotisjuhlaa 2. joulukuuta. Tänä vuonna vierailevana artistina on Pepe Willberg.

Vuodesta 1962 suomalaisia kuulijoita ihastuttanut laulaja esiintyy Kouvolassa kolmessa eri konsertissa, jotka ovat Willbergin ainoat pääkaupungin ulkopuolella järjestettävät joulukonsertit. Konserteissa esiintyvät Willbergin lisäksi Kouvolan Soivat Kylät ry:n omat tutut laulajat Petri Ryynänen, Niina Vainio ja Riikka Pelkonen. Artisteja säestää kouvolalaisista ammattimuusikoista koostuva 9-henkinen orkesteri kapellimestarinaan Simo Helkala.

- On hienoa päästä esiintymään kouvolalaiselle yleisölle kolmessa eri konsertissa. Itse olen joulun ajan lapsi ja joululaulut ovat aina merkinneet minulle paljon, Pepe Willberg sanoo.

Vuodesta 2012 lähtien jaalalaisten Harri Suikkasen ja Petri Ryynäsen ideoimat hyväntekeväisyyskonsertit ovat ilahduttaneet kouvolalaisia. Konserttien tuotosta on lahjoitettu useita tuhansia euroja vanhustyön hyväksi. Tämän lisäksi on tehty hyväntekeväisyyskeikkoja Kouvolan vanhusten palvelukeskuksissa.

Toiminnan tukemiseksi perustettiin v. 2015 Kouvolan Soivat Kylät ry, jonka ensisijaisena tarkoituksena on elävöittää Kouvolan kaupungin ja kylien musiikki- ja tapahtumatarjontaa sekä tehdä samalla hyväntekeväisyystyötä.

Nyt järjestettävät joulukonsertit ovat jo muodostuneet perinteeksi ja ne järjestetään viidennen kerran. Konserttien järjestämistä ovat tukeneet Jaalan kotiseutusäätiö ja JEV-säätiö.

Konsertit: su 2.12. klo 18 Jaalan kirkko, su 9.12. klo 18 Pato-areena Kuusankoski, su 16.12. klo 19 Valkealan kirkko.

Huipputarjous NYT 25.7.2019 mennessä tehdyt tilaukset: paperilehden ja näköislehden tilaajille verkkolehti -75% kuponkikoodilla "tilaaja2507" ja muille 1 kk 2 eurolla kuponkikoodilla "tutustun". TOIMI HETI! Piilota tämä ilmoitus