perjantai, huhtikuu 26, 2019
Etusivu > Artikkelit > Osuuspankin kiinteistö vaihtoi omistajaa
Artikkelit

Osuuspankin kiinteistö vaihtoi omistajaa

Rakennusalan yrittäjä Jorma Röyhy on ostanut entisen Osuuspankin kiinteistön Jaalantieltä. Uusi omistaja suunnittelee pankin tiloihin liiketoimintaa.

– Kiinteistössä on myös asuntoja ja niissä vuokralaiset. Yksi asunnoista on ennestään yksityisomistuksessa, joten kauppa ei koske sitä. Entisiin pankin tiloihin on kaavailtu kahvila-pizzeriatoimintaa, mutta suunnitelmat ovat vielä kesken. Tilaa riittää myös muuhun käyttöön ja kiinnostuneet voivatkin ottaa yhteyttä, Jorma Röyhy vinkkaa.

One thought on “Osuuspankin kiinteistö vaihtoi omistajaa

  1. Eero Niskala

    Hieno juttu, että kiinteistöön on löytymässä hyödyllistä käyttöä. Kahvilan yhteyteen kun vielä tulisi leipomo, mistä saa tuoreet leivät ja leipomotuotteita. Eipä tarvitsi katsella naapurin tyhjiä hyllyjä tai siellä pitkään seisoneita tuotteita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *