fbpx
Etusivu > Artikkelit > Miten haluat osallistua ja vaikuttaa tulevassa maakunnassa? – Vastaa kyselyyn
Artikkelit

Miten haluat osallistua ja vaikuttaa tulevassa maakunnassa? – Vastaa kyselyyn

Osallisuuteen ja demokratiaan liittyvät tehtävät huomioidaan tulevassa maakuntaorganisaatiossa entistä laajemmin. Toiminta on lakisääteistä ja sitä määrittävät useat lait. Asukkaiden osallistamisella on useita näkökulmia. Käynnissä olevalla osallisuuskyselyllä selvitetään, miten maakunnan asukkaat haluavat osallistua ja vaikuttaa Kymenlaaksossa. Kyselyyn voi vastata osoitteessa https://my.surveypal.com/Kymenlaakson-osallisuuskysely tai paperilomakkeella Kymenlaakson kirjastoissa. Vastausaikaa on vuoden 2018 loppuun. Yksilöllisessä näkökulmassa korostuu henkilökohtainen kokemus. Toiminnalla...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.