perjantai, huhtikuu 26, 2019
Etusivu > Artikkelit > Miten Kouvolan bussiliikenne toimii? Vastaa kyselyyn!
Artikkelit

Miten Kouvolan bussiliikenne toimii? Vastaa kyselyyn!

Kouvolan kaupunki selvittää vuosittain joukkoliikenteen käyttäjien tyytyväisyyttä joukkoliikennepalveluihin. Vastaa kyselyyn 20.12.2018 mennessä osoitteessa kouvolanbussit.fi tai suoraan tästä.

Miten Kouvolan bussiliikenne mielestäsi toimii? Kouvolan kaupunki mittaa vuosittain tyytyväisyyttä joukkoliikenteen palveluihin. Kysely toteutetaan nyt toisen kerran. Erityisen tärkeää vastaaminen on, sillä vuonna 2018 Kouvolan joukkoliikenteessä on toteutettu useita uudistuksia.

Vastaa kyselyyn 20.12.2018 mennessä osoitteessa https://link.webropolsurveys.com/S/97762B4EAF372A7B. Vastaaminen vie aikaa noin 5 minuuttia. Tarvittaessa kyselyyn vastaaminen on mahdollista myös Bussimatkatoimistossa (Torikatu 2), mutta nettivastaamista suositellaan. Vastauksesi antaa arvokasta tietoa joukkoliikenteen nykytilasta.

Joukkoliikenteen tulevasta kehittämisestä on tulossa yksityiskohtaisempi kysely vuoden 2019 puolella.

Ajankohtaiset tiedot Kouvolan joukkoliikenteestä löytyvät osoitteesta www.kouvolanbussit.fi sekä Facebookista www.facebook.com/kouvolanbussit. Reitit ja aikataulut löytyvät kätevästi reittioppaasta kouvola.digitransit.fi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *