fbpx
Etusivu > Artikkelit > Miten Kouvolan bussiliikenne toimii? Vastaa kyselyyn!
Artikkelit

Miten Kouvolan bussiliikenne toimii? Vastaa kyselyyn!

Kouvolan kaupunki selvittää vuosittain joukkoliikenteen käyttäjien tyytyväisyyttä joukkoliikennepalveluihin. Vastaa kyselyyn 20.12.2018 mennessä osoitteessa kouvolanbussit.fi tai suoraan tästä. Miten Kouvolan bussiliikenne mielestäsi toimii? Kouvolan kaupunki mittaa vuosittain tyytyväisyyttä joukkoliikenteen palveluihin. Kysely toteutetaan nyt toisen kerran. Erityisen tärkeää vastaaminen on, sillä vuonna 2018 Kouvolan joukkoliikenteessä on toteutettu useita uudistuksia. Vastaa kyselyyn 20.12.2018 mennessä osoitteessa https://link.webropolsurveys.com/S/97762B4EAF372A7B. Vastaaminen vie...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.