fbpx
Etusivu > Artikkelit > Markku Paavolainen jatkaa Jaalan Yrittäjien puheenjohtajana – Kymen Yrittäjien puheenjohtajaksi Hannu Lehtinen
Artikkelit

Markku Paavolainen jatkaa Jaalan Yrittäjien puheenjohtajana – Kymen Yrittäjien puheenjohtajaksi Hannu Lehtinen

Jaalan Yrittäjät ry:n syyskokous pidettiin OK-auton tiloissa Kouvolassa. Jaalan Yrittäjien syyskokouksessa 24.10. valittiin puheenjohtajana jatkamaan Markku Paavolainen. Yhdistykseen kuuluu 71 yrittäjää, joista kuusi on seniorijäsentä. Edessä on 40 v. juhlavuosi. Jaalan Yrittäjien hallitukseen valittiin uutena Karoliina Ilonoja. Hallitukseen kuuluvat lisäksi Jenni Karhinen, Leena Väärälä-Vesa, Paula Niskala, Veijo Tervonen, Pentti Tiinala ja Timo Rajajärvi. Ensi vuoden...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.