perjantai, huhtikuu 26, 2019
Etusivu > Artikkelit > Markku Paavolainen jatkaa Jaalan Yrittäjien puheenjohtajana – Kymen Yrittäjien puheenjohtajaksi Hannu Lehtinen
Artikkelit

Markku Paavolainen jatkaa Jaalan Yrittäjien puheenjohtajana – Kymen Yrittäjien puheenjohtajaksi Hannu Lehtinen

Jaalan Yrittäjät ry:n syyskokous pidettiin OK-auton tiloissa Kouvolassa.

Jaalan Yrittäjien syyskokouksessa 24.10. valittiin puheenjohtajana jatkamaan Markku Paavolainen. Yhdistykseen kuuluu 71 yrittäjää, joista kuusi on seniorijäsentä. Edessä on 40 v. juhlavuosi.

Jaalan Yrittäjien hallitukseen valittiin uutena Karoliina Ilonoja. Hallitukseen kuuluvat lisäksi Jenni Karhinen, Leena Väärälä-Vesa, Paula Niskala, Veijo Tervonen, Pentti Tiinala ja Timo Rajajärvi.

Ensi vuoden toimintasuunnitelmaan kuuluu Jaala tänään -lehden julkaiseminen vapuksi ja Jaalan kesänavaustapahtuman järjestäminen. Yhdistyksen jäsenille tarjotaan koko perheen ystävänpäivätapahtuma sekä teatteri- ja virkistysmatka. Jaalan näkyvyyttä edistävän tuotteen hankkiminen on myös suunnitelmissa.

Tulevana vuonna Jaalan Yrittäjät täyttää 40 vuotta ja se näkyy ainakin syksyyn ajoittuvassa yrittäjäjuhlassa.

Kymen Yrittäjillä 80 v. juhlavuosi

Kymen Yrittäjät ry:n syyskokous pidettiin 28.11. Iitissä. Kokouksessa Kymen Yrittäjien uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Hannu Lehtinen Pyhtäältä. Lehtinen on toiminut Kymen Yrittäjien varapuheenjohtajana sekä Pyhtään Yrittäjien puheenjohtajana. Kymen Yrittäjien hallituksessa on edustajat kaikista alueen kymmenestä paikallisyhdistyksestä, hallitus järjestäytyy vuoden alussa. Aluejärjestö toimii koko maakunnan alueella eri toimialoja edustavien yrittäjien ja pk-yritysten edunvalvonta-, yhteistyö- ja kehittämisjärjestönä.

Kymen Yrittäjien toiminnassa näkyy tulevana vuonna valmistautuminen maakunta- ja soteuudistukseen ja yrittäjien toimintaedellytysten turvaaminen toimintaympäristön muutoksissa sekä yhdistyksen merkkivuosi. Kymen Yrittäjät ry:n perustamisesta tulee vuonna 2019 kuluneeksi 80 vuotta. Painopisteitä toimikaudelle 2019 ovat yrittäjien ja pk-yritysten edunvalvonta maakunnassa ja aluekehityksessä, jäsenverkoston ja jäsenpysyvyyden vahvistaminen, yrittäjien ja pk-yritysten valmiuksien ja verkostojen kehittäminen sekä Kymen Yrittäjien 80-vuotisjuhlavuosi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *