fbpx
Etusivu > Artikkelit > Korotuksia liikuntapalveluiden ja kulttuuritalojen taksoihin
Artikkelit

Korotuksia liikuntapalveluiden ja kulttuuritalojen taksoihin

Kuva: Jaalan Voiman koripallokoulu Jaalan palloiluhallissa keväällä 2017. Aikuisväestön lautakunnalla oli 12.12. kokouksessa esityslistalla mm. kulttuuritalojen sekä liikuntapalvelujen taksoista päättäminen. Liikuntapalveluiden uudet taksat tulevat voimaan 1.6.2019. Kulttuuritalojen taksojen osalta ei päätöstä vielä tehty, lautakunta palautti asian uudelleen valmisteluun. Vuoden 2019 talousarviovalmisteluun liittyen liikuntapalveluissa on valmisteltu taksantarkistuksia sekä hinnastojen yleistä ja teknistä tarkastelua. Liikuntapalveluiden taksoihin esitetään...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.