tiistai, heinäkuu 23, 2019
Etusivu > Artikkelit > MLL:n lastenhoitopalveluilla uusi varausjärjestelmä
Artikkelit

MLL:n lastenhoitopalveluilla uusi varausjärjestelmä

Uusi lastenhoidon välitysjärjestelmä otettiin käyttöön joulukuussa 2018. Jatkossa perhe voi itse hakea alueensa vapaita hoitajia. Tämän toivotaan helpottavan hoitajien löytymistä varsinkin silloin, kun lastenhoitovälitys on kiinni eli iltaisin ja viikonloppuisin.

Perhe rekisteröityy uuteen järjestelmään ensimmäisellä kirjautumiskerralla. Lastenhoitojärjestelmä toimii jatkossakin osoitteessa: https://lastenhoito.mll.fi/
MLL:n tilapäinen lastenhoitoapu jatkaa toimintaansa kuten aikaisemminkin ja tilauksen voi jättää myös puhelimitse arkisin klo 8-12 p. 044 030 3301.

MLL:n lastenhoitoapu on tarkoitettu tilapäiseen ja lyhytaikaiseen lastenhoidon tarpeeseen. MLL:n hoitajavälitys auttaa perhettä löytämään hoitajan lapsilleen, kun vakituinen hoitaja sairastuu, vanhemmat ovat työmatkalla, vanhemmat haluavat hetken hengähtää, harrastaa tai viettää aikaa yhdessä.

Hoitajan voi saada kotiin kaikkina vuorokaudenaikoina. Perhe toimii tällöin lastenhoitajan työnantajana. Hoitajan hinta on 9€ tunti (sunnuntaisin ja pyhäpäivinä 18€ tunti)

Perhe voi valita, etsiikö hoitajan itse vai jättääkö tilauksen hoitajavälitykseen. Jos perhe etsii hoitajan itse, he pääsevät selaamaan hoitaja profiileja ja lähettämään työtarjouksen valitsemalleen hoitajalle tai hoitajille. Perhe voi seurata hoitajatilauksen etenemistä järjestelmän kautta. Perhe voi myös lähettää viestejä suoraan hoitajalle järjestelmän kautta.

Uudesta välitysjärjestelmästä tulee linkki palkkaus.fi -sivustolle, jonka avulla voi halutessaan laskea hoitajan kokonaispalkan, maksaa sen hoitajan tilille sekä maksaa samalla mahdolliset työnantajan sivukulut yhdellä kerralla. Palkkaus.fi:n käyttö on maksullista ja he veloittavat 4€ / palkka (alle 300€ palkasta). Perhe voi halutessaan myös maksaa palkan itse käteisellä tai tilille ja antaa hoitajalle käsintehdyn tai sähköisen palkkatositteen.

Huipputarjous NYT 25.7.2019 mennessä tehdyt tilaukset: paperilehden ja näköislehden tilaajille verkkolehti -75% kuponkikoodilla "tilaaja2507" ja muille 1 kk 2 eurolla kuponkikoodilla "tutustun". TOIMI HETI! Piilota tämä ilmoitus