fbpx
Etusivu > Artikkelit > Kalatalousavustuksia haettavana ELY-keskuksista – rahat tulevat kalastajilta
Artikkelit

Kalatalousavustuksia haettavana ELY-keskuksista – rahat tulevat kalastajilta

ELY-keskusten kalatalousviranomaiset myöntävät erityisavustuksia alueellisiin kalatalouden edistämishankkeisiin sekä yleisavustuksia kalatalousaluetoimintaan. Myönnettävät määrärahat ovat kertyneet kalastajien maksamista kalastonhoitomaksuista. Vuoden 2019 määrärahojen hakuaika on 2.1.-31.12.2019. ELY-keskukset myöntävät avustuksia määrärahojen puitteissa jatkuvasti koko vuoden 2019 ajan. Erityisavustuksia myönnetään alueellisiin kehittämis-, kokeilu-, koulutus-, selvitys- ja valistushankkeisiin, jotka edistävät kalavesien kestävän käytön ja hoidon suunnittelua, toimeenpanoa, ohjaamista ja kehittämistä sekä...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.